Here at CyberGhost, we’ve always followed the Privacy by Design principle.

Timo Beyel
CTO, CyberGhost VPN

Tietosuojakäytäntö

CyberGhost noudattaa yksiselitteistä yrityspolitiikkaa: noudatamme tiukkaa tietosuojaa emmekä tingi käyttäjien yksityisyyden suojasta.

Kun käytät CyberGhost VPN:ää, me emme saa tietoja liikennetiedoistasi, kuten selaushistoriasta, liikenteen kohteista, tietosisällöstä ja hakuasetuksista. Emme valvo, tallenna, kirjaa tai tallenna niitä.

Tämän lisäksi käyttäessäsi CyberGhost VPN:ää, emme tallenna yhteyslokeja, mikä tarkoittaa, että meillä EI ole IP-osoitteeseesi, yhteyden aikaleimaan tai istunnon kestoon sidottuja lokeja. Meillä EI ole pääsyä luottokorttitietoihin, jotka lähetit maksunkäsittelijällemme, emmekä yhdistä maksuasi tai tietojasi minkäänlaiseen verkkotoimintaan, jonka olet suorittanut CyberGhost VPN -tunnelissa.

Tarjoamme palvelua, joka suojaa yksityisyyttä. Otamme tietosi erittäin vakavasti ja teemme paljon työtä varmistaaksemme tietojesi turvallisen tallennuksen ja suojan. Uskomme, että sinun tulee aina tietää, mitä tietoja keräämme ja miten käytämme niitä. Tämä asiakirja (tietosuojakäytäntö) määrittelee ja kertoo sinulle kaikista tapauksista, joissa tietojasi kerätään ja käytetään.

Mitä tämä käytäntö kattaa?

Tämä tietosuojakäytäntö ("tietosuojakäytäntö" tai "käytäntö") määrittelee CyberGhost S.R.L.:n tietosuojakäytännöt (jäljempänä "CyberGhost" tai "yritys") ja koskee VPN-ohjelmiston käyttäjiä ("käyttäjä(t)" tai "sinä"). Ohjelmisto tunnetaan tällä hetkellä nimellä "CyberGhost VPN" ("CyberGhost VPN"), ja se on saatavilla yrityksen verkkosivuston kautta osoitteessa: cyberghostvpn.com("verkkosivusto")

Tämä käytäntö koskee kaikkia palveluita, joita tarjoamme sovellusvalikoimamme kautta, ja koskee myös verkkosivustoa sekä CyberGhost VPN:n ("palvelut") käyttöä. Tätä käytäntöä ei sovelleta minkään kolmannen osapuolen yrityksen verkkosivustoon, tuotteeseen tai palveluun, vaikka verkkosivustolla olisi linkki verkkosivustollemme (tai verkkosivustoltamme). Tutustu aina kolmannen osapuolen yritysten tietosuojakäytäntöihin ennen kuin päätät antaa tietoja. Käyttämällä verkkosivustoamme tai palveluitamme hyväksyt tässä käytännössä kuvatut käytännöt. Jos et hyväksy tätä käytäntöä, älä vieraile tai käytä verkkosivustoamme tai palveluitamme. Jos jatkat verkkosivustomme tai palveluidemme käyttöä, hyväksyt tämän käytännön.

Mitä tietoja me keräämme?

Tiliisi liittyvät tiedot (”henkilökohtaiset tiedot”):

Rekisteröityessäsi verkkosivustomme kautta sinua pyydetään antamaan nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, käyttäjätunnuksesi ja maksutietosi, jotka annat meille vapaaehtoisesti tilatessasi tai liittyessäsi palveluumme sekä kun täytät jonkin yhteydenottolomakkeen verkkosivuillamme. Nämä tiedot kerätään tilisi ja/tai tilauksesi asianmukaista hallinnointia varten ja tarjotaksemme sinulle asiakastukea ja, mikäli niin haluat, tarjotaksemme sinulle uutiskirjeemme ja satunnaisia kampanjatarjouksiamme. Lisäksi osana petosten havaitsemistoimenpiteitä keräämme tietoja, jotka liittyvät (i) verkkosivuston käyttötietoihin, kuten IP-osoite (siepattu ja tallennettu anonymisoituun muotoon), likimääräinen sijainti (vain maa), (ii) tapahtumatiedot, ostetut tuotteet, maksettu hinta, laskutustapa, osittaiset luottokorttitiedot, takaisinveloituspyynnöt, peruutetut tilaukset. Yllä mainittuja henkilötietoja ei missään vaiheessa yhdistetä käyttäjän CyberGhost VPN -tunnelissa tekemään toimintaan, jota EI tallenneta, kirjata tai tallenneta ollenkaan.

Anonyymit tiedot (”ei-henkilökohtaiset tiedot”):

Lisäksi keräämme ja/tai vastaanotamme ja tallennamme tiettyjä muita kuin henkilökohtaisia tietoja ("ei-henkilökohtaiset tiedot"), kun olet vuorovaikutuksessa kanssamme. Tämä tiedonvaihto tapahtuu selaimesi ja tytäryhtiöidemme tai palvelimemme välillä automaattisesti, kun pääset sivuillemme. Tällaisen vaihdon kautta saamme muita kuin henkilökohtaisia tietoja rajoituksetta liittyen muun muassa käyttämääsi selaimeen, mobiili-/pöytätietokoneeseen, yleisiin ominaisuuksiin ja metatietoihin, käyttöjärjestelmäversioon, ensisijaiseen kieleen, vierailusi päivämäärään ja kellonaikaan, akun lataukseen, näytön resoluutioon, Google-mainostunnukseen, gyro-anturin tietoihin, näytön kokoon, yhteyteen (WLAN), mobiilipalveluntarjoajaan, viittaavaan verkkosivustoon ja asetuksiisi verkkosivustoillamme vierailusi aikana. Keräämme tällaisia tilastotietoja käytöstä aggregoituna tietona sekä verkkosivustoltamme että palvelusta ylläpitääksemme parempaa asiakaskokemusta sekä palvelun korkeaa laatutasoa.

Mitä tulee CyberGhost VPN:ään, muita kuin henkilökohtaisia tietoja ei yhdistetä henkilötietoihisi tai linkitetä niihin. Ei-henkilökohtaiset tiedot eivät siis mahdollista yksittäisten henkilöiden tunnistamista. Lisäksi muut kuin henkilökohtaiset tiedot eivät sisällä tietoja käyttäjän toiminnasta CyberGhost VPN-tunnelissa, kuten selaushistoriasta, käytetystä verkkosisällöstä, VPN-liikenteen kohteista, DNS-kyselyistä ja IP-osoitteista. Käytämme näitä tietoja palveluidemme sisäiseen seurantaan, analytiikkaan ja parantamiseen tässä käytännössä kuvatulla tavalla. Lisäksi voit oman harkintasi mukaan hyväksyä VPN-yhteysdiagnostiikan, jonka avulla käyttäjä voi lähettää sovellustietoja asiakastukitiimille samalla tavalla kuin "ilmoita virheestä" -ominaisuudessa. Yhteysloki voidaan lähettää myös tukipalvelumme lippujärjestelmässä, joten tiimimme voi korjata mahdolliset viat, jotka voivat johtaa käyttäjälle huonoon käyttökokemukseen.

Miten keräämme henkilökohtaisia tietoja?

Verkkosivustomme sisältää rekisteröintilomakkeita (esim. maksuprosessin yhteydessä tai asiakastuen ja tarkistuksen aikana), joissa pyydetään käyttäjiä harkintansa mukaan antamaan meille tietyt tiedot, esim. sähköpostiosoitteensa kuten yllä on kuvattu. Käytämme näitä tietoja luodaksemme tilin, tarjotaksemme palvelua, lähettääksemme sinulle uutisia ja päivityksiä sekä mainosmateriaalia tuotteistamme tai joistakin kumppaneistamme. Emme jaa näitä tietoja kolmansien osapuolien kanssa, paitsi alla kuvatulla tavalla ja muille kuin palvelumme tai verkkosivustomme parissa työskenteleville henkilöille/tai yhteistyökumppaneille. Lisäksi voimme käyttää teknologioita, kuten evästeitä, web bugeja, tunnisteita ja komentoja. Katso lisätietoja evästekäytännöstämme.

Käyttäjät voivat kieltäytyä vastaanottamasta ei-toivottuja sähköpostiviestejä sähköpostien tilauksen peruutusvaihtoehdolla tai ottamalla meihin yhteyttä suoraan osoitteeseen support@cyberghost.ro.

Säilyttääksemme palvelumme korkean laadun ja myös erinomaisen asiakastukikokemuksen, CyberGhost käyttää tiettyjä kolmansia osapuolia keräämään ja käsittelemään seuraavia aggregoituja tietoja:

Miten me keräämme muita kuin henkilötietoja?

Keräämme automaattisesti anonyymejä ei-henkilökohtaisia tietoja eri tekniikoiden avulla, kuten alla on kuvattu.

A. Verkkosivusto:

Verkkosivustomme voi käyttää kolmansia osapuolia, kuten Google Analyticsia, ja kolmannen osapuolen analytiikkaa, kuten Appsflyeriä, ymmärtääksemme paremmin, kuinka käytät sivustoa ja tapoja, joilla voimme parantaa käyttökokemustasi. Näiden työkalujen avulla voimme tutkia verkkosivustomme käyttötrendejä, kuten yksittäisten käyttäjien kokonaismäärää, suosituttuja verkkosivuja tai artikkeita näyttökertojen kokonaismäärän mukaan jne. Nämä kolmannet osapuolet käyttävät pikseleitä tai evästeitä mitatakseen asioita, kuten käyttäjiä sivustolla tai sivuilla keskimäärin vietettyä aikaa, jotta opimme parantamaan sivustoa puolestasi. Katso lisätietoja tästä evästekäytännöstämme https://www.cyberghostvpn.com/fi/cookiepolicy.

Saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka Google käyttää Google Analytics -evästeen käytöstä saatuja tietoja, suosittelemme tutustumaan Googlen käytäntöihin, jotka sijaitsevat osoitteessa: www.google.com/policies/privacy/partners. Suosittelemme sinua myös tutustumaan Google Analyticsin tällä hetkellä saatavilla oleviin vaihtoehtoihin, jos haluat kieltäytyä tietojen jakamisesta. Ne ovat saatavilla osoitteessa: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/.

Käytämme lisäksi kolmannen osapuolen yrityksiä optimointiin, kuten VWO:ta, jotka vastaavasti käyttävät evästeitä tällaisten palvelujen tarjoamiseen. Tarjotaksemme sinulle chat-palvelua, kuten yllä mainittiin, käytämme myös Zendeskiä. Zendesk kerää sekä henkilökohtaisia että anonyymejä tietoja. Se kerää anonyymejä tietoja asettamalla evästeitä selaimeesi.

Katso lisätietoja evästekäytännöstämme.

B. Palvelu:

Palvelun suorituskykyä mitataan tapahtumien sarjalla, jotka lähetetään anonyymisti kolmansien osapuolien palveluille, jotka keräävät aggregoituja tietoja tiettyjen trendien perusteella. Alla on muutamia esimerkkejä tapahtumista:

Yhteysyritys: Keräämme nämä tiedot saadaksemme tietoomme palveluumme tietyllä tunti-/päivä-/viikko-/kuukausivälillä osoitetut käyttöpyynnöt, alkuperämaan (mutta ei IP-osoitettasi), CyberGhost VPN -versiosi jne. Tämä mittari antaa meille mahdollisuuden mukauttaa infrastruktuurimme kunnolla kysynnän mukaan.

Yhteys onnistui: Keräämme nämä tiedot saadaksemme tietoomme, kuinka monta käyttäjää on tunti-/päivä-/viikko-/kuukausivälillä onnistuneesti muodostanut VPN-yhteyden palveluumme. Nämä tiedot korreloivat yllä olevien tapahtumatulosten kanssa, auttavat insinöörejämme määrittämään, onko verkko-ongelmia, jotka saattavat estää käyttäjiä käynnistämästä palvelua, tunnistamaan palvelumme ruuhka-ajanjaksot, jotta voimme skaalata infrastruktuurin vastaamaan pyyntöjä jne.

Palvelumme tilaaminen

Tilataksesi palvelumme sinun tulee valita sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto hintasivultamme. Kun klikkaat Tilaa nyt, sinua pyydetään rekisteröitymään ja luomaan suojattu tili lisäämällä sähköpostitilisi. Sen jälkeen sinua pyydetään valitsemaan maksutapa eli luottokortti, paypal tai bitcoin. Kerätyt tiedot vaihtelevat valitsemasi maksutavan mukaan. Minimoidaksemme meille lähettämiesi henkilötietojen määrää, suosittelemme, että käytät bitcoinmaksuja tilatessasi palveluamme.

Huomioithan, että CyberGhost ei itse käsittele tilauksia tai maksuja. Käytämme palveluja, kuten Cleverbridge (cleverbridge AG, 2-4 Brabanter Str., 50674 Köln, Saksa) ja/tai Stripe ja/tai Paypal. Löydät tietoa maksupalveluntarjoajien tietosuojakäytännöistä ja käytännöistä osoitteessa https://www.cleverbridge.com/corporate/privacy-policy/ ja https://stripe.com/us/privacy.

Kun olet valinnut valitsemasi maksutavan ja klikannut "jatka maksuun" (tai vastaava sanamuoto), sinut ohjataan kolmannen osapuolen maksujenkäsittelyjärjestelmään. Vaikka tällä sivulla saattaa olla verkkosivuston ulkoasu ja tuntuma, varmista, että olet tietoinen siitä, että olet nyt kolmannen osapuolen maksujenkäsittelyjärjestelmän sivustolla suorittaaksesi tapahtumasi loppuun. Soveltuva kolmannen osapuolen maksujenkäsittelyjärjestelmä kerää nimen, osoitteen, kortin numeron, viimeisen voimassaolopäivän ja sähköpostiosoitteen käsitelläkseen pyyntösi. Nimesi ja sähköpostiosoitteesi jaetaan takaisin meille, jotta voimme tarjota sinulle CyberGhost VPN -tilauksesi.

Meillä ei ole pääsyä luottokorttitietoihin, jotka olet lähettänyt maksunkäsittelyjärjestelmään. Emme yhdistä henkilökohtaisia tietojasi minkäänlaiseen verkkotoimintaan, jota teet CyberGhost VPN -tunnelissa, kuten: selaushistoria, liikenteen kohde, tietosisältö, IP-osoitteet tai nimikyselyt. Maksujenkäsittelyjärjestelmän tietosuojakäytäntö säätelee uloskirjautumisprosessin aikana kerättyjen tietojen keräämistä ja käyttöä. Suosittelemme tarkistamaan nämä tiedot ennen tilauksen tekemistä tai tietojen antamista.

Miksi keräämme henkilökohtaisia tietojasi?

Keräämme henkilökohtaisia tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Palvelun parantaminen ja käyttökokemuksen mukauttaminen CyberGhost VPN:ssä
  • Verkkosivustomme ja liiketoimintamme asianmukainen hallinto
  • Sinun ja meidän välisen sopimuksen täyttäminen ja/tai toimenpiteisiin ryhtyminen pyynnöstäsi tällaisen sopimuksen aikaansaamiseksi
  • Tieteellinen tutkimus, petosten havaitseminen/ehkäisy ja palvelun parantaminen
  • Uusista palveluista tiedottaminen tai palveluihin tulevista muutoksista ilmoittaminen
  • Teknisten tai palveluun liittyvien viestien lähettäminen
  • Palvelujen valvominen
  • Asiakasanalytiikka

Henkilökohtaisten tietojesi jakaminen

Emme jaa, myy, vuokraa tai vaihda henkilötietojasi kolmansien osapuolten kanssa muutoin kuin tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla. Jotta työntekijämme voivat hoitaa tehtävänsä konsernin sisällä, saatamme välittää henkilötietosi konsernimme jäsenelle (tämä tarkoittaa tytäryhtiöitämme, viimeistä holdingyhtiöämme KAPE TECHNOLOGIES PLC:tä ja kaikkia sen tytäryhtiöitä, sikäli kuin ne sijaitsevat EU:ssa tai muulla lainkäyttöalueella, jossa on voimassa samat tietosuojastandardit) varmistaen aina tietosuojastandardit, ja henkilötietojasi välitetään vain siltä osin kuin se on kohtuudella tarpeen tässä tietosuojakäytännössä määriteltyjen tarkoitusten saavuttamiseksi.

Lisäksi voimme jakaa tiettyjä henkilötietoja luotettujen toimittajien kanssa pyytämäsi tapahtuman suorittamiseksi (esim. korttimaksutietojen jakaminen luottokorttikäsittelijällemme maksujen maksamiseksi ja palvelutilauksesi aktivoimiseksi). Löydät tietoa maksupalveluntarjoajien tietosuojakäytännöistä ja käytännöistä osoitteessa https://www.cleverbridge.com/corporate/privacy-policy/, Braintree Privacy Statement | Braintree Payments, Privacy Policy (paddle.com), https://bitpay.com/about/privacy/, https://pay.amazon.com/help/201751600 (ostot mobiilisovelluksen kautta) ja https://stripe.com/us/privacy/.

Auttaaksemme sinua, jos sinulla on kysymyksiä käyttäessäsi verkkosivustoamme tai koskien tilaustasi ja tarjotaksemme kattavaa asiakastukea, tarjoamme mahdollisuuden verkkokeskusteluun. Tällaisen chat-palvelun käyttöä varten sinua pyydetään antamaan henkilötietoja, kuten nimi ja sähköpostiosoite. Chat-palvelumme tarjotaan Zendeskin kautta, jolla on oikeus kerätä ja käsitellä tällaisia henkilötietoja ainoastaan helpottaakseen viestintää kanssasi ja tietojen säilyttämiseksi (https://www.zendesk.com/company/customers-partners/eu-data-protection/). Lisäksi osana asiakastyytyväisyyspolitiikkaamme saatamme pyytää sinua vastaamaan joihinkin kysymyksiin, jotka koskevat sivustoamme ja päätöstäsi ostaa tuotteitamme. VWO ja/tai Iterable isännöivät tällaista kyselyä. Jos päätät oman harkintasi mukaan vastata tällaisiin kysymyksiin ja lisäksi päätät antaa sähköpostiosoitteesi, tiedot käsitellään ja kerätään VWO:n ja Iterablen kautta. Nämä kolmannet osapuolet eivät saa käyttää henkilötietojasi muihin kuin heidän tietosuojakäytännöissään mainittuihin tarkoituksiin. VWO:n tietosuojakäytäntö on saatavilla https://vwo.com/privacy-policy/, Iterable https://iterable.com/trust/privacy-policy/.

Saatamme edelleen kerätä ja mahdollisesti jakaa henkilötietojasi palveluehtojen noudattamiseksi. Tämä voidaan tehdä rikoksen tai palveluehtojemme rikkomisen estämiseksi tai tehdyn rikkomuksen ratkaisemiseksi.

Varaamme myös oikeuden paljastaa henkilötietosi lain edellyttämällä tavalla, ja kun uskomme, että tietojen luovuttaminen on välttämätöntä oikeuksiemme suojaamiseksi ja/tai oikeudellisen menettelyn, oikeuden määräyksen tai verkkosivustollamme tarjotun oikeusprosessin noudattamiseksi.

Voimme jakaa myös sivustomme ja palveluidemme käyttöön liittyviä ei-henkilökohtaisia tietoja kolmansien osapuolten toimittajien kanssa sivustomme ja palveluidemme optimointia sekä asiakasanalytiikkaa ja petostentorjuntaa varten (esim. VWO, Appsflyer, Google jne.). Nämä kolmannet osapuolet käyttävät ei-henkilökohtaisia tietoja ja/tai henkilötietoja, jotka liittyvät sivustomme käyttöön arvioidakseen verkkosivuston käyttöäsi, laatiakseen raportteja sivuston toiminnasta ja tarjotakseen muita sivuston toimintoja ja internetiin liittyviä palveluita soveltuvien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Katso evästekäytäntömme saadaksesi lisätietoja ei-henkilökohtaisten tietojen käytöstä kolmansien osapuolien palveluntarjoajien taholta.

Henkilötietojesi turvallisuus

Noudatamme yleisesti hyväksyttyjä alan standardeja suojellaksemme meille toimitettuja henkilötietoja sekä tietojen lähetyksen aikana että vastaanottaessamme ne. Maaliskuussa 2012 CyberGhost läpäisi onnistuneesti QSCertin suorittaman auditoinnin ja todentamisen käyttöönotetulle tietoturvallisuuden hallintajärjestelmälle (ISMS) kansainvälisten teollisuusstandardien ISO27001 ja ISO9001 mukaisesti. Sertifiointi vahvistaa sisäisten turvallisuusprosessien korkean laadun ja se uusitaan vuosittain. Mikään internetin kautta tapahtuva tiedonsiirto tai sähköinen tallennustapa ei kuitenkaan ole sataprosenttisesti turvallinen. Näin ollen vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojesi suojaamiseen, emme voi taata niiden ehdotonta turvallisuutta. Jos sinulla on syytä uskoa, että vuorovaikutuksesi sivustomme kanssa ei ole enää turvallista (jos esimerkiksi koet, että tilisi turvallisuus on vaarantunut), ota meihin välittömästi yhteyttä.

Palvelua kehitettäessä ja palveluntarjoajia valittaessa CyberGhost on kiinnittänyt huomiota korkean turvallisuustason tarjoamiseen:

Kaikki tietojenkäsittelykeskukset, joiden kanssa CyberGhost tekee yhteistyötä, käyvät läpi vaatimustenmukaisuusprosessin. CyberGhostilla on yleensä pääkäyttäjäoikeudet kaikille palvelimilleen ja hallinnoi niitä itse.

Jos sinusta tuntuu, että yksityisyyttäsi on kohdeltu käytäntöjemme vastaisesti tai jos joku on yrittänyt väärinkäyttää palveluamme tai on toiminut sopimattomasti, ota meihin yhteyttä suoraan osoitteeseen support@cyberghost.ro. Jos huomaamme tietoturvaloukkauksen sattuessa, että henkilökohtaiset tietosi ovat vaarassa, ilmoitamme sinulle välittömästi tilisi tai verkkosivuston kautta tai, jos se on teknisesti mahdollista, lähettämällä sinulle sähköpostin.

Oikeutesi ja mahdollisuutesi valvoa::

Pääasialliset tietosuojalain mukaiset oikeutesi henkilötietoihisi ovat:

  • (a) oikeus pääsyyn ja tietoihin, jotka annetaan sinulle tilisi kautta
  • (b) oikeus oikaisuun
  • (c) poistamisoikeus
  • (d) oikeus rajoittaa käsittelyä
  • (e) oikeus vastustaa käsittelyä
  • (f) oikeus tietojen siirrettävyyteen
  • (g) oikeus valittaa valvontaviranomaiselle ja
  • (h) oikeus peruuttaa suostumus.

Näiden oikeuksien käytön helpottamiseksi olemme laatineet erikoislomakkeen, jonka voit täyttää pyyntöä tehdessäsi nopeuttaaksesi vastausaikaamme.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden käyttää tiettyjä valinta- ja valvontakeinoja henkilötietojesi käsittelyssä. Riippuen suhteestasi meihin, nämä valinnat ja hallintatavat voivat sisältää pääsyn hallussamme oleviin sinusta kerättyihin henkilötietoihin sekä hallussamme olevien sinuun liittyvien tietojen korjaamisen, päivittämisen tai poistamisen. Siinä tapauksessa, että haluat kieltäytyä tietojen keräämisestä tai et voi käyttää oikeuksiasi tilisi kautta, ota meihin yhteyttä osoitteessa: support@cyberghost.ro. Jos teet tällaisen pyynnön, huomaa, että saatamme vaatia sinulta tiettyjä tietoja henkilöllisyytesi vahvistamiseksi ja tietojesi paikallistamiseksi ja että tietojen paikantaminen ja poistaminen voi viedä kohtuullisen ajan ja aiheuttaa vaivaa. Tietosuoja ja siihen liittyvät lait, jotka koskevat toimivaltaasi, voivat tarjota sinulle vielä erilaisia sovellettavia oikeuksia, jotka liittyvät sinulta keräämiimme tietoihin.

Palveluastetiedot ja CyberGhost VPN -yhteyden yhteenvetotilastot

Koska emme koskaan tallenna yhteyslokeja varmistamme, että emme seuraa CyberGhost VPN -tunnelin sisällä tapahtuvaa käyttäjäliikennettä, kuten selaushistoriaa, liikenteen kohdetta, hakuasetuksia, tietosisältöä, IP-osoitteita tai DNS-kyselyjä. Siksi:

  • EMME tiedä koskaan, kuka käyttäjä on käyttänyt tiettyä verkkosivustoa tai palvelua
  • EMME tiedä kuka käyttäjä oli yhteydessä CyberGhost VPN -palveluumme tiettyyn aikaan tai mitä CyberGhost VPN -palvelimen IP-osoitetta he käyttivät
  • EMME tiedä käyttäjän tietokoneen alkuperäisiä IP-osoitteita.

CyberGhost on sataprosenttisesti sitoutunut siihen, ettei koskaan tallenna yhteyslokeja. Lokit voivat helposti linkittää toimintoja takaisin sinuun, joten CyberGhost ei voi milloinkaan julkaista tällaisia lokeja, koska emme kerää lokeja.

Lasten yksityisyys

Vakuutat ja takaat, että olet vähintään 16-vuotias ja oikeudellisesti toimivaltainen käyttämään palveluamme. Jos olet alle 18-vuotias, muista lukea sopimus vanhempiesi tai laillisen huoltajan kanssa. Emme käytä palvelua tietoisesti tietojen pyytämiseen alle 16-vuotiailta lapsilta tai tietojen markkinoimiseen heille. Pyydämme, etteivät nämä henkilöt toimita henkilötietoja palveluidemme kautta. Jos saat tietää tai sinulla on syytä uskoa, että alle 13-vuotias lapsi on jakanut meille tietoja, ota meihin yhteyttä osoitteesessa: support@cyberghost.ro ja ryhdymme kohtuullisiin toimiin varmistaaksemme, että tällaiset tiedot poistetaan tiedostoistamme.

Kuinka sivustomme käsittelee Do Not Track -signaaleja?

Kunnioitamme Do Not Track -signaaleja ja Do Not Trackia, emme aseta evästeitä tai käytä mainoksia, kun Do Not Track (DNT) -selainmekanismi on käytössä.

Salliiko sivustomme kolmannen osapuolen käyttäytymisen seurannan?

On myös tärkeää huomata, että sallimme kolmannen osapuolen käyttäytymisen seurannan.

Tietojen säilyttäminen

Voimme korjata, täydentää tai poistaa epätäydellisiä tai epätarkkoja tietoja milloin tahansa ja oman harkintamme mukaan edellä kuvatulla tavalla. Huomaa, että ellet toisin määrää, säilytämme keräämiämme tietoja niin kauan kuin on tarpeen Palvelun tarjoamiseksi ja lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi, riitojen ratkaisemiseksi ja sopimustemme toimeenpanemiseksi.

Tietosuojakäytännön päivitykset

Jos päätämme tehdä muutoksia tietosuojakäytäntöömme oman harkintamme mukaan, tällaiset muutokset ja päivitykset tulevat voimaan välittömästi tarkistetun tietosuojakäytännön esille saattamisen jälkeen. Siksi kehotamme sinua tarkistamaan tämän tietosuojaselosteen säännöllisesti päivitysten varalta, jotta olet täysin tietoinen siitä, kuinka yritys kerää ja käyttää tietojasi sekä siihen liittyvistä oikeuksistasi. Viimeisin tarkistuspäivämäärä näkyy "Viimeksi muokattu" -otsikossa. Palveluiden käytön jatkaminen tällaisten muutosten julkaisemisen jälkeen merkitsee, että hyväksyt ja suostut tällaisiin tietosuojakäytäntöön tehtyihin muutoksiin ja suostut noudattamaan tällaisen muutetun käytännön.

Jos teemme olennaisia muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön, ilmoitamme sinulle tilin tai verkkosivuston kautta ja pyrimme parhaamme mukaan ilmoittamaan sinulle sähköpostitse tai ilmoituksella kotisivullamme ennen muutoksen voimaantuloa.

Tietoja meistä

Tämän palvelun omistaa ja sitä harjoittaa CyberGhost S.R.L.

Meidät on rekisteröity Romaniassa rekisterinumerolla J40/1278/2011, ja toimipaikkamme on osoitteessa 68 Polona Str., Building Section A, ground floor, 1st District, Bucharest.

Voit ottaa meihin yhteyttä:

  • [postilla postiosoitteeseen [kuten yllä]]
  • [käyttämällä verkkosivuston yhteydenottokaavaketta [https://www.cyberghostvpn.com/en_US/support/new]
  • [by email, usähköpostilla osoitteeseen [support@cyberghost.ro]

Tietosuojavastaava

Tietosuojavastaavamme yhteystiedot ovat: - venetia.argyropoulou@cyberghost.ro]

Viimeksi päivitetty: 21. syyskuuta, 2021